The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu had yüksek nitelikli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Sevdiklerimiz arasında yük olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler yürekin dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu yürekin, olabilir olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem düzenınmaktadır.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu gidiş yoklama edilmelidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı ilkin tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe pot binalmaması gereken bir aksiyonlemdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım düzlükından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 nefer kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına rabıtalı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak bapnın suhuletle açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet Yangın kapısı istanbul fiyatı sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış bapsı alegori çatı gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran bâtıngestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna rabıtalı olarak elan ehven olmaktadır.

Report this wiki page